Hytte i Fjellsnaret

Tomtene i Fjellsnaret ligger lunt og snøsikkert plassert øverst i bjørkebeltet, med lang soldag og eventyrlig utsikt. Helårsvei, vann, kommunalt avløp, strøm, fiberoptisk kabel for TV og Internett er lagt frem til alle tomtene.

Velkommen
til fjells!

Ideen om å utvikle et unikt konsept rundt fritidsbebyggelse og opplevelse i fjellet har vi arbeidet med i over 10 år nå. Målet ligger foran oss – bærekraftig og miljørettet.

Vi er til sammen ti grunneiere som står sammen om dette, og dere som er kjøpere eller brukere i Fjellsnaret vil merke at vi er der for dere – både nå og i fremtiden.

Få fjellområder har et så rikt og variert dyreliv rett utenfor døra som her. Daglig får vi gleden av å hilse på dyr og fugler som holder til i Fjellsnaret.

Arealet er stort og det er plass nok til alle! Det er vel en av de tingene vi setter mest pris på her oppe; Stillheten – magiske morgenstunder hvor reven rusler forbi og nøtteliten som stadig besøker fuglebrettet. Eller rypene som gjemmer seg i krattet og elgen som titter nysgjerrig på oss. Man blir like fascinert hver gang.

Nyt rolige dager i uberørte Uvdal

Innkjøringen til Fjellsnaret er sikret med bom og overvåkning slik at du kan nyte livet på hytta i ro og mak.

Tomtene ligger lunt og snøsikkert plassert øverst i bjørkebeltet, med lange soldager og eventyrlig utsikt innover Hardangervidda, 1050 meter over havet.

På vinterstid har du mulighet til å spenne på deg skia rett utenfor døren og nyte milevis med godt preparerte løyper. Med Uvdal Skisenter i umiddelbar nærhet, ligger alt til rette for hyggelige dager på fjellet.

Nyt rolige dager i uberørte Uvdal

Menneskelig bosetting i området kan spores tilbake over 8000 år, da isen hadde lettet og jegere slo seg ned på Hardangervidda. Det bølgende landskapet de møttes med var fruktbart, vannene kokte med ørret og massive flokker med villrein fikk bakken til å riste.

Fremdeles er Hardangervidda hjem for Europas største villreinflokk – mellom 10 000 og 11 000 dyr i vintersesongen.

Uvdals befolkning har alltid levd i tett samspill med naturen og fjellheimen, som i mange hundre år utgjorde det viktigste knutepunktet mellom vest og øst.