Nore_Uvdal_Foto2019_Screengrabs (1 of 55)

 

I Uvdal viser norsk sommer seg fra sin beste side, enten man foretrekker høypuls og action, møter med dyreliv eller bare gleden ved å lene seg tilbake, tyg­ ge på et strå og vente på at fisken skal bite.

Fotturer

Hardangervidda er Europas største høyfjellsplatå, Norges største villreinområde og det sydligste områ­ det med arktisk flora og fauna. Området er et eldora­ do for alle som liker å gå i fjellet eller dra på langtur fra hytte til hytte. Opplev naturskjønne Torsetlia og

Vasstulan 1100 sin nydelig matservering og flotte tur muligheter. Like flott sommer som vinter.

 

I Nore og Uvdal er det rike fiskemuligheter, enten nede i dalen i Numedalslågen og fjordene i lågen, eller i alle de ulike fjellpartiene som kommunen er omringet av.

Hardangervidda med Numedalslågen, Heinelva og Djupa innbyr til godt ørretfiske.

 

Om vinteren kan du gå på ski rett ut fra hytten. Uvdal er et vinterparadis med over 500 km langrenns­ løyper. Fjellsnaret har et eget løypenett som starter rett utenfor hyttedøren. Dette løypenettet utvider vi kontinuerlig og sørger for at det er koblet på andre eksisterende løyper, slik at det er mil på mil med tilgjengelig oppkjørte skiløyper innover på Dagalifjell og Hardangervidda.

 

Vil du stå alpint er det kort vei til Uvdal Skisenter, et ypperlig valg om du setter pris på god plass og flyt i skiopplevelsen. Nyt en varm kopp kakao og vaffel enten i Fjellcafèn eller varmestua. Fra toppen av fjell­ heisen og nedover i dalføret er det 25 nedfarter med alt fra brattheng, en splitter ny terrengpark og lange, slake løyper. Skisenteret har løyper og tilbud både til nybegynnere, småbarnsfamilier og erfarne skikjørere.

 

34957AAC-5C12-44E7-BF90-86F522E0A528